Відвантажили "вугілля"

1203 0

Ми у соцмережах:

Відвантажили

У лідера вищої баскетбольної ліги клубу "СоюзБаскетУголь" не виникло проблем у виїзному поєдинку проти рівненського "Пульсара". Команда з міста Шахтарськ, в якій виступає чимало гравців з досвідом Суперліги, виграла — 99:65. У рівнян у другій грі поспіль найрезультативнішим став Денис Сотник — 20 очок.

Михайло Переверзій, старший тренер "Пульсара": — Фінансове становище в нашому клубі не дає нам можливості на рівних змагатися із такою командою, як "СоюзБаскетУголь", адже в ній зібралися хороші гравці. Недарма ця команда наразі очолює турнірну таблицю. Тому незважаючи на те, що місцями нам вдавалося гарно грати, такі суперники нам не по плечу.

Володимир Брюховецький, головний тренер БК "СоюзБаскетУголь": — Сьогодні грали команди різного рівня. У вас молода команда, в нас вона досвідчена. Тому так склалася гра, що ми перемогли. Це наша десята поспіль перемога. Я вважаю, що це хороший показник. Перед нашою командою в цьому сезоні поставлено найвищі завдання. Після восьмої поспіль поразки "Пульсар" опустився у турнірній таблиці на передостанню п'ятнадцяту сходинку. Наступну гру рівняни проведуть 12 січня у Рівному проти одеського "Немо".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також