Відзначили переможців 8-го Кубка Рівного з фотомистецтва

1104 0

Ми у соцмережах:

Відзначили переможців 8-го Кубка Рівного з фотомистецтва

Сьогодні нагородили переможців 8-го Кубка Рівного з фотомистецтва "Я люблю своє місто, я люблю свій край!".

Як розповів Суспільному голова конкурсу Олександр Харват, цьогоріч надійшло майже дві тисячі світлин від авторів з чотирнадцяти країн. Їх розділили на сім номінацій, серед яких, зокрема, "Місто", "Портрет", "Діти", "Природа", "Фотоарт".
Експозицію конкурсу у виставковій залі міського будинку культури сформували з 57-ми робіт, які отримали медалі та дипломи. Для вручення нагород до Рівного приїхав спеціальний гість – генеральний секретар Міжнародної асоціації фотомистецтва Іоанніс Лікуріс з Греції. Цьогорічне Гран-прі "Кубка Рівного з фотомистецтва" журі одноголосно присудило Ніно Інадзе з Грузії за серію світлин народження дитини "Дмитро. Перший подих".
На фото володарка Гран-прі "Кубка Рівного з фотомистецтва" Ніно Інадзе
– Цю серію я почала фотографувати минулого року і це якраз ті роботи, з яких усе починалося. Я сама мама, і коли народила дитину – з’явилася ця ідея. Я дуже хотіла побачити цей момент народження, але у мене не було такої можливості і я захотіла допомогти іншим жінкам це побачити, – розповіла володарка Гран-прі "Кубка Рівного з фотомистецтва" Ніно Інадзе.
На фото голова конкурсу "Кубок Рівного з фотомистецтва" Олександр Харват

– Майже 2 тисячі світлин як для рівненського конкурса, який став по суті найбільшим в Україні, окрім "Фотовернісажу на Покрову", то це певне досягнення міста Рівне, бо люди з усього світу довіряють і присилають свої фотографії на конкурс. Рівненські автори також долучилися. Зазначу, що рівняни дуже рідко отримують нагороди, але одну-дві нагороди все ж отримують. Це говорить про те, що конкурс є конкурс, – сказав голова конкурсу "Кубок Рівного з фотомистецтва" Олександр Харват.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також