Вигідні акції на суші і роли у Рівному

706 0

Ми у соцмережах:

Вигідні акції на суші і роли у Рівному

Японська кухня досить популярна в багатьох містах і Рівне не виняток. Ці страви смачні, різноманітні та мають доступну вартість. Але спочатку варто ознайомитись з різними закладами, прочитати відгуки про них та меню. Багато ресторанів пропонують вигідні знижки, одним з таких є Суші Мастер.

Як замовити смачні роли та суші за вигідною ціною?

До недавнього часу вважалось, що японська кухня занадто дорога та доступна не для всіх. Але зараз існує велика кількість ресторанів та суші-барів, в яких можна зробити замовлення за досить доступною ціною. Наприклад, в мережі Суші Мастер, з меню якої можна ознайомитись на сайті https://rivne.sushi-master.ua/ua/, регулярно діють різноманітні акції та знижки. Якщо скористатись ними, можна непогано заощадити, але отримати якісні та смачні страви.

Досить часто в цій мережі діють знижки на сети. Навіть коли термін дії однієї вигідної пропозиції добігає кінця, їй на заміну з’являється інша. Завдяки цьому можна зробити замовлення за доступною ціною практично в будь-який момент. Але сети будуть вигідним рішенням в будь-якому випадку, адже один великий набір коштує дешевше ніж декілька звичайних порцій.

Щоб зробити замовлення варто зайти на сайт та переглянути розділ «Акції». Таким чином можна заощадити до 30-40 %. Також спеціальна знижка доступна для іменинників. Потрібно сказати про своє свято консультанту, щоб замовлення коштувало на 20 % дешевше.

Можна брати участь у вікторинах. Переможці отримують знижку на весь чек або безкоштовну порцію.

Переваги Суші Мастер

Цей заклад користується великою популярністю в багатьох містах країни. Перш за все його обирають завдяки великому асортименту страв. В меню доступно близько сотні видів суші, ролів, а також сети. Серед них є гарячі страви, вегетаріанські та дієтичні. Періодично асортимент оновлюється і можна замовити як класичні страви, так и авторські.

До інших переваг мережі Суші Мастер належить:

·   швидке та професійне обслуговування;

·   можливість скористатись безкоштовною доставкою;

·   приємний смак страв.

Працівники кухні починають готувати замовлення лише після його підтвердження покупцем. При цьому використовують свіжі інгредієнти від перевірених постачальників. Завдяки цьому отримують приємний смак страв.

Щоб оформити замовлення через сайт або додаток потрібно обрати страви, вказати адресу доставки, якщо ви вирішили скористатись послугами кур’єра. Також можна звернутись за вказаним на сайті номером. За потреби консультант допоможе обрати страви та оформити замовлення. Клієнт може обрати тип приборів (звичайні або навчальні) та змінити кількість соусу, який завжди додають до суші та ролів.

Готове замовлення можна забрати самостійно приблизно через 30-40 хвилин. Кур’єр зазвичай прибуває протягом 1-1,5 години. Завдяки якісному пакуванню страви зберігають приємний смак, аромат та температуру. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також