VІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014» став благодійним

1596 0

Ми у соцмережах:

VІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014» став благодійним

VІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014», що по праву вважається одним з наймасштабніших культурних заходів Рівненської та Волинської областей, цього року став благодійним.

Jazz2014 Організатори фестивалю - Рівненський джазовий клуб "Джем" та Луцький джазовий клуб, партнери та меценати дійства, а також музиканти з України, Польщі, Куби, Франції, Шотландії та США, що представлять своє мистецтво на сценах «Art Jazz Cooperation 2014», об'єднались задля мети збору коштів в підтримку Збройних Сил України та підняття духу громадян. В Луцьку збір коштів буде спрямований на допомогу військовим із 51-ї ОМБР м. Володимир-Волинський. В Рівному благодійний джазовий фестиваль збиратиме кошти на придбання сучасних потужних радіостанцій для рівненських воїнів, аби у Збройних Сил України з'явилась хоч одна "джазова рота" з якісним зв'язком. У більшості підрозділів, де служать рівняни, катастрофічно не вистачає радіостанції. Тому організатори фестивалю та волонтери вирішили передати зібрані кошти. Телефони для довідок: (050)378-82-60, м. Луцьк, 43-29-73, (067)363-34-18, м.Рівне Учасники фестивалю "Art Jazz Cooperation 2014":

  • Квартет "Janusz Muniak & friends" (Польща - Україна);
  • Джаз-дует "Олег Баковський та Святослав Гавроль" (Україна)
  • "Тарас Баковський Секстет" (Куба-Україна-Польща)
  • "Fat-Suit" (Шотландія);
  • "Alex Renart trio" (Франція);
  • Keith Dunn & Train Four Blues Band (США- Україна)
У рамках фестивалю в Рівному проходитиме виставка найкращих робіт фотоконкурсу "Джазові Емоції" та імпровізаційний малюнок "Квік Пік" за участі Юрія Журавля. В м. Луцьк також відбудеться благодійна виставка волинських митців "Музика на полотні", пленер для художників, а також музична фотосушка для всіх охочих фотографів. Організатори фестивалю: Рівненська обласна громадська організація джаз-клуб "ДжЕм", Волинська обласна громадська організація "Луцький Джазовий Клуб" Незмінні партнери заходу: Страхова компанія "PZU Україна"; "Дікергофф Україна"; група компаній "РЕНОМЕ"; Олег Каштан. За сприяння: Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку. Посольства Франції в Україні, Французького інституту в Україні, Французького Альянсу м. Рівне. Регіональні партнери фестивалю в м. Рівне: клуб "СПП (Система партнерських продаж) Рівне", ROZALINI - солодкий партнер джазового настрою. Співорганізатори, партнери та меценати фестивалю в м. Луцьк: Волинське молодіжне громадське об'єднання "Єднання", благодійний фонд "Співдружність-Волинь", Волинська облдержадміністрація, Луцька міська рада, Волинська обласна телерадіокомпанія та Радіо "Луцьк 107.3", ТОВ "Кромберг & Шуберт", рекламна компанія "Штрих".
З детальною інформацією щодо програми та учасників фестивалю ви можете ознайомитись на офіційному сайті фестивалю "Art Jazz Cooperation" - artjazz.info/program. Там же можна слідкувати і за всіма фестивальними новинами. Акредитація журналістів - за електронною адресою artjazzmarketing@gmail.com (арт-директор фестивалю Олена Шульга).
Джазуймо разом! tag:Art Jazz Cooperation


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також