Виїздили гасити пожежу, а знайшли тіло

1426 0

Ми у соцмережах:

Виїздили гасити пожежу, а знайшли тіло

29 вересня о 22:51 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Білашів, Здолбунівського району по вул. Б.Хмельницького сталось загоряння житлового будинку. Зайшовши туди, рятувальники знайшли загиблого.

 На місце події негайно було направлено вогнеборців державного пожежно-рятувального поста смт Мізоч, та чергове відділення бійців 18-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Здолбунів.

На місці події вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат житлового будинку. В апаратах захисту органів дихання рятувальники увійшли в задимлену оселю, в одній із кімнат без ознак життя вогнеборці виявили господаря помешкання 19642р.н. На приборкання полум’я вогнеборці подали два водяні стволи. О 23:46 пожежа була локалізована, а о 01:25 повністю ліквідована. Вогнем знищено покриття, меблі та речі домашнього вжитку в двох кімнатах житлового будинку (цегляний критий шифером по жесті, по деревяній обрешітці, розміром 12х10м).

До гасіння було залучено дві одиниці техніки ДСНС та 10 вогнеборців. Причина пожежі наразі встановлююється. 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті:

-використовуйте для обігріву помешкань тільки сертифіковані електрообігрівачі;

-дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення;

- не паліть у ліжку;

-слідкуйте за станом та справністю електромережі;

-у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

- намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також