Вихід з антивоєнним плакатом на телебаченні росії був спланований керівництвом

1139 0

Ми у соцмережах:

Вихід з антивоєнним плакатом на телебаченні росії був спланований керівництвом

14 березня у програмі "Время" на Першому каналі рф у студію прорвалася жінка із закликами не вірити російській пропаганді. Вона тримала великий плакат із антивоєнними гаслами прямо за спиною у ведучої.

Про те, що вся затія була спланована завчасно, заявила у своєму Facebook журналістка Галина Якушко, повідомляє Діло.

На всіх центральних каналах (а на росія1 це точно) у кожній шпарині є камера спостереження! За тим, що відбувається, слідкує охорона, яка отримує за то гроші. Тобто, до прикладу, ходиш без маски, охорона тобі на виході скаже – маску одягай. Буває навіть слухає розмови на курілках (це великий секрет). І невже охорона не помітила метровий плакат??” – написала Якушко.

Вона також розповіла, що пройти з плакатом через охорону майже неможливо, адже “охорона працює на телебаченні як шакали. Вони без пропуску не пропускають Катю Осадчу”.

Окрім цього, журналістка навела ще декілька аргументів, які доводять, що такий “перформанс” був спланований завчасно:

НАЙГОЛОВНІШЕ. Неможливо пройти повз звукача у студії, який зазвичай чує шорох мухи, з плакатом?! Ну яяяяк, та то її б зупинили на вході оператори, асистенти, звукачі, освітлювачі”.

Ще одне нелогічне з точки зору телебачення. Що редактор робить в студії? щоб ви розуміли, редактори сидять в окремій кімнаті. Та то би вся команда подумала, що якась катастрофа сталася, якщо редактор спустився в студію! І катастрофа вселенського масштабу. А з плакатом. Ну це якесь кіно – фантастика. Редактор біля пульта!!! Бо він включає ефір”.

“Дивно, що вона сто років пропагандувала “рускій мір” і тут такою борчинею прокинулася на 19 день?! Те, що всі знають, всі редактори ПЕРЕВІРЕНІ люди. Тобто це люди, яким довіряє керівництво. Думаю, так на всіх підприємствах. Ну як могло статися, що раптом до пропаганди допустили когось недовіреного. Нереально. Нелогічно. Неможливо. От сьогодні вранці вони сиділи на літучці – а вечером вона намалювала плакат, змилуйтеся”.

“Ведучі – не роботи. Будь-який професіонал відреагував би хоч якось на ситуацію в кадрі
”.

Окрім Галини Якушко на ситуацію відреагував науковець Олексій Парновський.

Щодо дівки з плакатом в “ефірі” першого каналу. Ви в курсі, що в росії немає прямих ефірів, а телестудії ретельно охороняються? Людей туди теж не абияких беруть; Єкатєріна Андрєєва, яка веде випуск, наприклад, — переконана сталіністка. Якби це була її власна ініціатива, вона би навіть не встигла той плакатик розгорнути. Тому залишається припустити, що це був спланований перформанс. (Там ще й план драматично відкотився перед тим).

Це означає лише одне: Росія надзвичайно хоче вийти з цієї війни якомога швидше. Тобто справи у них — повний швах”.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також