Вихованець одного із найпопулярніших клубів Бразилії гратиме за «Верес»

341 0

Ми у соцмережах:

Вихованець одного із найпопулярніших клубів Бразилії гратиме за «Верес»

Двадцятидворічний бразильський вінгер Луан Кампос - продовжить кар’єру у рівненському Вересі. До складу червоно-чорних футболіст приєднався на умовах річної оренди.

Народний клуб Верес також отримав право пріорітетного викупу гравця по завершенню сезону, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Луан де Кампос Крістіано да Сільва народився 19 березня 2002 року у Марільї (штат Сан-Паулу, Бразилія). Зріст - 175 см. Ігрове амплуа: вінгер, який може зіграти на обох флангах атаки. Вихованець одного із найстаріших і найпопулярніших клубів Бразилії - Палмейраса. Зараз права на гравця належать іншому бразильському клубу - Амеріка-Мінейро.

Луан Кампос - найкращий бомбардир юнацького турніру Cruzeiro International Cup - 2020. А також здобув визнання, забивши три голи у ворота Сантоса у півфіналі Copinha 2023 - найпрестижнішого молодіжного турніру Бразилії.

У чемпіонаті Бразилії U20 у 2023 році зіграв за Амеріку-Мінейро 17 матчів, забив 9 м’ячів та віддав 3 гольові передачі. За головну команду клубу встиг зіграти в 1 матчі, вийшовши на заміну у поєдинку чемпіонату штату проти Атлетіко Мінейро.

Минулий сезон Луан Кампос провів у Португалії, де зіграв 18 матчів та забив 1 гол у чемпіонаті Прімейра-ліги за Портімоненсе. Також провів за чорно-білих 1 поєдинок у Кубку Португалії.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також