Виховательку із Бугаївки знову звільнили з роботи — за «аморальну поведінку»

5257 0

Ми у соцмережах:

Віта Черешньовська

Про звільнення Віти Черешньовської, виховательки дитячого садка, дізналася вся Україна. Адже причиною звільнення стало фото, оприлюднене у соцмережі, на якому — Віта в купальнику зі своїм чоловіком під час відпочинку на морі. Це не сподобалось директорці дитсадка Ларисі Музиці — вона вважала його «аморальним», тож вихователька залишилась без роботи. Втім, виграла справу у Верховному Суді, який зобов’язав поновити її на роботі. Але наступного ж дня виховательку знову звільнили, з таким же формулюванням — «за аморальну поведінку». Вона знову подала до суду. Але перше судове засідання відбулося лише через два роки — цьогоріч 11 лютого, бо не було суддів у районному суді.

Зараз вихователька перебуває у декретній відпустці, тому влаштуватися на іншу роботу поки не пробувала. Втім, їй важливо, аби в трудовій книжці виправили запис про «аморальну» поведінку, щоби потім не мати проблем із працевлаштуванням.

Лариса Музика

— Мені важливо, щоб у трудовій книжці виправили всі ті записи, оскільки вони зроблені неправомірно, — розповіла Віта Черешньовська. — Лариса Василівна (директорка дитсадка. — Ред.) зробила це на емоціях і з особистої нелюбові до мене. Я хочу, щоб саме вона їх виправила і щоб мені виплатили компенсацію за той період, поки я не працювала.

Тим часом через суд поновилася на посаді й директорка дитсадка Лариса Музика. Із 16 лютого вона вже на роботі. Як повідомляє РадіоТрек, міська рада Радивилова, у підпорядкування якої перейшло село Бугаївка та садок, — проти поновлення директорки. Там чекають на апеляцію, яку розглянуть наприкінці березня у Львові.

— Ми не дозволимо, щоб якісь емоції керували певними керівниками. А там побачимо, яке рішення ухвалить Апеляційний суд, — прокоментував міський голова Радивилова Микола Карапетян.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також