Викинув бюлетень у смітник

1605 0

Ми у соцмережах:

Викинув бюлетень у смітник

До поліції області з початку голосування надійшло дев’ять повідомлень про можливі порушення.

Станом на 12.00 поліція Рівненщини отримала дев’ять повідомлень щодо ймовірних порушень виборчого законодавства.

О 10:42 надійшло повідомлення дільничного офіцера поліції, до якого звернулася голова комісії, що на виборчій дільниці №560953 (автотранспортний коледж), виявлено факт фотографування бюлетенів 49-річним рівнянином.

О 10:49 надійшло повідомлення жителя м. Здолбунів, що на виборчій дільниці у списках він побачив неправильну адресу його сусідки.

О 10:50 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці №560918 член виборчої комісії виявив одного із виборців, який фотографував бюлетень.

Об 11:00 надійшло повідомлення від екіпажу патрульних поліцейських, що на вул. Євгена Коновальця вони виявили банер з агітацією одного з кандидатів в президенти.

Об 11:00 надійшло телефонне повідомлення слідчого слідчого управління, що до нього звернулися жителі смт Мізоч, що на вулиці неподалік ДВК №560358 27-річний рівнянин проводить опитування громадян з приводу кандидата, за якого вони проголосували.

Об 11:04 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці по вул. Соборна, 269, невідома громадянка здійснювала фотофіксацію бюлетеня.

Об 11:23 надійшло повідомлення дільничного офіцера поліції, що на виборчій дільниці № 560953 невідомий громадянин здійснює загальну зйомку всередині приміщення, коли інший невідомий кидає бюлетень в урну. Поліцейські встановили, що 55-річний рівнянин зафіксував на відео, як батько кидає виборчий згорнутий бюлетень в урну та пояснив, що фотографував для себе на згадку.

Об 11:54 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці №978 рівнянка під час отримання бюлетеня виявила у списку, що навпроти її прізвища стоїть підпис, в результаті чого вона не може проголосувати.

Об 11.55 надійшло повідомлення начальника сектору кадрового забезпечення Сарненського ВП, що до неї звернулась голова ДВК №560793 у Сарнах та повідомила, що в приміщенні для голосування 51-річний місцевий житель пошкодив виборчий бюлетень та викинув його у смітник.

За усіма зареєстрованими фактами поліцейські проводять перевірку, за результатами якої прийматимуться відповідні рішення, про результати яких буде повідомлено додатково.

На Рівненщині відкриття виборчих дільниць відбулося без порушень. 

Сьогодні, 31 березня, у день виборів президента України всі 1006 виборчих дільниць області розпочали своє роботу вчасно і без будь-яких порушень чи позаштатних ситуацій. Повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом, до поліції станом на 8:30 не надходило. Поліцейські забезпечують правопорядок на кожній виборчій дільниці, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також