Викладача правознавства, який збував наркотики, відпустили під заставу

2100 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

У п’ятницю обрали запобіжний захід 30-річному жителю Корця, який збував марихуану.

Зазначимо, 30-річного чоловіка затримали поліцейські, коли той продав їм марихуану. Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка, правоохоронці виявили ще близько 30 грамів аналогічного наркотику та пристрій для його вживання. Правоохоронці з’ясували, що наркотичний засіб житель Корця вирощував сам та постійно продавав. Неподалік будинку поліцейські знайшли ще три кущі конопель. Крім того, чоловік зізнався, що сам споживає цей наркотик.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Втім, суд задовольнив клопотання слідчого частково та обрав запобіжний захід у виді застави у розмірі 76840 гривень. Одразу після засідання 30-річний він вказану суму сплатив, тож тепер перебуває на волі.

До слова, як повідомляє відділ комунікації Нацполіції, 30-річний чоловік є викладачем правознавства в одному із місцевих навчальних закладів.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також