Викликали справжній фурор на міжнародному дитячому конкурсі «Штурм 2019»

1401 0

Ми у соцмережах:

Викликали справжній фурор на міжнародному дитячому конкурсі «Штурм 2019»

Юні костопільчанки Каріна Бондарчук, Катерина Климець і Анастасія Снітчук, переможниці фестивалю "STELLA-повір у мрію" , взяли участь у престижному міжнародному дитячому конкурсі «Штурм 2019», що проходив у місті Черкаси. І дівчата повернулись додому з нагородами.

Як повідомив організатор конкурсу, продюсер Валентин Бородій, костопільчани по-справжньому здивували: серед 1500 учасників конкурсу всі троє співучих талантів нашого міста повернулись додому з нагородами.

Тринадцятирічна Анастасія Снітчук отримала три нагороди: 1 місце у номінації народний вокал, 2 місце у номінації естрадний вокал, 3 місце у номінації академічний вокал. Катерина Климець -3 місце у номінації естрадний вокал, нагороджена спеціальним призом- путівкою на Арабатську стрілку сезону 2019 року.
Каріна Бондарчук - має 3 премію та отримала подарунковий сертифікат на запис пісні у професійній київський студії STARVOISE та уроки вокалу у володаря найпрестижніших світових мистецьких нагород, співака Юрія Годо.

- Це дійсно справжній фурор талановитих дітей, батьків, педагогів Костопільщини ! Щирі вітання! Успіхів і перемог!!! - так прокоментував здобутки своїх землячок письменник Олександр Намозов.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також