Викрадач мопеда на Дубенщині був агресивним та облаяв поліцейських

855 0

Ми у соцмережах:

Викрадач мопеда на Дубенщині був агресивним та облаяв поліцейських

Повідомлення про угон двоколісного у селі Великі Загірці надійшло до поліції десятого квітня. Зі слів 55-річного власника транспортного засобу, мопед «Kanuni» знаходився в підсобному приміщенні, а причетним до його викрадення може бути односельчанин.

На розшук транспортного засобу негайно було орієнтовано екіпажі груп реагування Дубенського райвідділу поліції, які оперативно встановили місцезнаходження двоколісного. Зокрема, транспортний засіб разом із 45-річним керманичем було виявлено на вулиці Богдана Хмельницького у цьому ж селі.

Зловмисник, побачивши поліцейських, кинув мопед та почав утікати. На законні вимоги інспекторів зупинитися не реагував, натомість поводив себе агресивно та лаявся в бік правоохоронців та очевидців. Однак поліцейським все ж вдалося його затримати.

За зовнішніми ознаками чоловік був нетверезий, однак від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння категорично відмовився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановила, що 45-річний чоловік вранці цього ж дня відвідував свого 55-річного односельчанина. Там йому стало відомо, що вдома протягом дня нікого не буде, адже власник збирався у справах. Відтак, зловмисник за кілька годин повернувся та поцупив мопед із будинку.

За цим фактом слідчі Дубенського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили та помістили на територію Дубенського районного відділу поліції.

Понесе правопорушник також і адміністративну відповідальність — відносно чоловіка складені матеріали за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відомо, що 45-річний місцевий житель уже був раніше судимий за вчинення майнових злочинів. За скоєне йому загрожує відповідальність у виді позбавлення волі строком до восьми років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також