Викрадача авто та грошей шукали майже три роки і знайшли у Херсонській області

817 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Майже три роки тривали пошуки підозрюваного у вчиненні крадіжки та угону легковика у Рівному. Нині зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, у липні 2018 року компанія знайомих відпочивала в одній із квартир на вулиці Вячеслава Чорновола у Рівному . Помешкання орендувало двоє тоді ще 20-річних жителів Рівного. Після застілля, коли один із них заснув, інший скористався ситуацією і вкрав належні тому гроші — п’ять тисяч доларів США та 10 тисяч гривень. Зловмисник взяв ключі від автомобіля «BMW 320D» на іноземній реєстрації і на вказаному авто поїхав у невідомому напрямку.

Слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за фактом крадіжки із проникненням у помешкання та незаконного заволодіння транспортним засобом. Загальна сума завданих збитків потерпілому становить понад 207 тисяч гривень.

Поліцейські зібрали достатньо доказів у справі та повідомили 23-річному жителю Рівного про підозру. Однак, вручили його матері зловмисника, а чоловіка оголосили в розшук.

У результаті проведених тривалих розшукових заходів та слідчих дій працівники карного розшуку Рівненського районного управління поліції встановили місце знаходження підозрюваного. Поліцейські розшукали його за місцем проживання у родичів співмешканки в селі Олексіївка Херсонської області.

Учора, сьомого квітня, суд обрав йому запобіжний захід -  тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Викрадене авто поліцейські знайшли на території одного із рівненських СТО та повернули власнику.
Досудове розслідування триває.

Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваному за скоєння вказаних злочинів — до восьми років позбавлення волі. повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також