Викрала документи та продала чужу квартиру

2519 0

Ми у соцмережах:

Викрала документи та продала чужу квартиру

Рівненською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 28-річній жительці Рівненщини за продаж квартири у Рівненському районі, яка перебувала у власності двох інших осіб.

Жительці Рівненщини повідомлено про підозру за фактом незаконного продажу квартири за підробленими документами. 

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила РВ, що перебуваючи в будинку потерпілої, жінка викрала документи на квартиру, яка знаходиться в смт. Клевань Рівненського району. Отримавши паспорти власників квартири, зловмисниця замінила фотографії у паспорті потерпілої та оформила від її імені довіреність на здійснення продажу квартири іншим співвласником.

У нотаріальній конторі Рівненського районного нотаріального округу, використовуючи заздалегідь викрадені документи на квартиру та підроблений паспорт з довіреністю, вона видала себе за співвласницю квартири та уклала договір купівлі-продажу з 27-річною жителькою Рівненського району. За це отримала 24 500 доларів США, якими розпорядилася на власний розсуд.

Дії підозрюваної особи органом досудового розслідування кваліфіковано, як викрадення, підроблення документів, використання підроблених документів та шахрайство.  Найсуворіший вид покарання за вчинення зазначених злочинів -  позбавлення волі від п’яти до 12 років з конфіскацією майна.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також