Викрали на Дубенщині авто і влетіли у блокпост

1074 0

Ми у соцмережах:

Викрали на Дубенщині авто і влетіли у блокпост

27 вересня о 23:15 у поліцію надійшло повідомлення від 69-річного жителя Дубенського району про те, що в селі Княгинин невідома особа заволоділа його автомобілем «Volkswagen T2».

За отриманим орієнтуванням працівники сектора реагування патрульної поліції Дубенського райвідділу поліції виявили транспортний засіб неподалік селища Мізоч. Зупинятися викрадачі не збиралися та додали швидкості. Однак водій не впорався із керуванням, врізався у бетонні блоки блокпосту та з’їхав у кювет.

Слідчо-оперативна група Дубенського райвідділу поліції встановила, що причетні до злочину парубки приїхали на гостини до родичів у село Княгинин. 17-ти та 22-річний жителі села Білашів колишнього Здолбунівського району дісталися на мотоциклі, повернутися яким не змогли через технічну несправність. На узбіччі вони побачили незачинений мікроавтобус. Довго не роздумуючи, вирішили ним доставити двоколісний за місцем проживання. Зі слів зловмисників, авто вони хотіли потім повернути назад.

Керував викраденим транспортним засобом 22-річний хлопець, який за результатами огляду на алкотестері перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Дубенського райвідділу поліції  розпочали досудове розслідування. Транспортний засіб із механічними пошкодженнями вилучено та доставлено на спецмайданчик. Слідчі дії тривають, повідомляє поліція Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також