Викрав авто у чоловіка, в якого у Клевані винаймав житло, і отримав п’ять років позбавлення волі

884 0

Ми у соцмережах:

Викрав авто у чоловіка, в якого у Клевані винаймав житло, і отримав п’ять років позбавлення волі

Будучи на іспитовому строку за вчинення грабежу, 23-річний житель селища Клевань знову вчинив злочин — незаконно заволодів автомобілем орендодавця житла.

Нагадаємо, торік у грудні під час патрулювання у Рівному у поле зору патрульних поліцейських потрапив «ВАЗ 2109», водій якого різко змінив напрямок руху та намагався втекти. З’ясувалось, що водій автівки не мав документів на право керування відповідної категорії, а також мав при собі холодну зброю - кастет.

 

Слідчо-оперативна група встановила, що «новий» власник викрав транспортний засіб у 59-річного односельця, в якого винаймав житло. Близько третьої години ночі зловмисник взяв ключі на полиці у коридорі та незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 2109», припаркованим на подвір’ї.

23-річному жителю Рівненського району слідчі повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом,  а суд обрав йому запобіжний захід -  тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив:  23-річний житель Клеваня активно сприяв слідству, і це стало пом’якшуючою обставиною. Втім, суд визнав винним чоловіка у скоєнні злочинів та призначив покарання — п’ять років та два місяці позбавлення волі.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також