Викрав чуже авто, бо хотів покататись

1623 0

Ми у соцмережах:

Викрав чуже авто, бо хотів покататись

До поліції десятого серпня, близько 17:40 звернувся 28-річний житель села Симонів та повідомив про зникнення свого авто, яке він припаркував біля приватного підприємства у Гощі.

Уранці чоловік приїхав на роботу, залишив автомобіль «Seat Inca» поблизу приватного підприємства, де працює, та поїхав у відрядження в інше місто. Коли ж повернувся – транспортного засобу не було.

Поліцейські Гощанського відділення поліції вийшли на слід зловмисника та за місцем його проживання у селі Терентіїв виявили крадене авто. Самого ж 20-річного «нового кермувальника» не застали. Сьогодні зранку його розшукали працівники карного розшуку в одного із знайомих.

 

Як пояснив поліцейським 20-річний житель села Терентіїв, будучи напідпитку, він хотів лише послухати музику: смикнувши за дверну ручку, яка погано закривалась, проник до салону. Та після цього вирішив покататися і в результаті автівку залишив у себе в господарстві.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Гощанського відділення проводять досудове розслідуванняВ. ирішується питання про повідомлення молодику про підозру.

Відомо, що 20-річний житель Терентієва вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та самовільне залишення військової частини, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також