Викрав кабель в односельців, бо бракувало грошей на горілку

1578 0

Ми у соцмережах:

Викрав кабель в односельців, бо бракувало грошей на горілку

Житель села Острожець Дубенського району негайно повідомив про це поліцейському офіцеру громади. За кілька хвилин правоохоронець прибув на виклик та разом із заявником впіймали злодія

Близько дев’ятої години ранку 30-річний житель Острожця зайшов у одне із господарств, де наразі ніхто не проживає, та проник у підсобне приміщення. Там у пакет поклав мідні кабелі та через сад уже повертався назад, проте його через вікно побачив односелець. І поки останній вийшов на вулицю, зловмисник залишив крадене та намагався сховатися. Однак на місце прибув поліцейський офіцер Острожецької громади та разом із заявником виявили крадія у дворі.

Слідчі за фактом замаху на таємне викрадення чужого майна внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  З місця події поліцейські вилучили кабелі загальною довжиною орієнтовно 15 метрів.

Чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців — нині на розгляді у суді перебувають матеріали кримінальних проваджень за обвинуваченням його у вчиненні майнових злочинів.

Свій вчинок чоловік пояснює так: крадене хотів продати, бо бракувало грошей на випивку. Втім, заробив натомість житель Острожця лише чергове кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також