Викрав телефон та «замінував» міст

1207 0

Ми у соцмережах:

Викрав телефон та «замінував» міст

На спецлінію «102» 14 жовтня, близько 20-ї години надійшло анонімне повідомлення, що бетонний міст між селами Маслопуща та Білятичі, що у Сарненському районі, заміновано.

На місце події негайно прибули працівники ДСНС слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу та кінологи. За результатами огляду мосту та прилеглої території жодних вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили. Для встановлення обставин події також залучили оперативно-технічні служби.

Вже за кілька хвилин поліцейські викрили особу «псевдомінера». Ним виявився 41-річний житель села Маслопуща. Крім того, оперативники з’ясували, що цього ж дня він викрав у свого знайомого односельця мобільний телефон, із якого і повідомив до поліції про замінування мосту.

З’ясувалося, що чоловік має психічні розлади та перебуває на обліку. Його розшукали неподалік місця проживання та помістили на лікування у відповідний медзаклад.

За фактами завідомо неправдивого повідомлення та крадіжки відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідування за частиною 1 статей 259 та 185 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також