Віктор Климук ремонтує дороги і має прохання до байкерів

741 0

Ми у соцмережах:

Віктор Климук ремонтує дороги і має прохання до байкерів

У Рівному розпочали ямковий ремонт доріг струменевим методом. Дорожники працюють зі щебенем дрібних фракцій, отож просять мотоциклістів та водіїв авто бути обережними та зменшити швидкість руху.

 - Я найбільше турбуюсь за мотоциклістів. На дорогах буде незначна кількість щебеню,  і вони не зможуть, так як вони їздять,  нормально управляти своїми байками. Їм потрібно дотримуватись безпечного швидкісного режиму.  Бо якщо є навіть незначна кількість дрібного щебеню на дорозі - стає складно гальмувати,  гальмівний шлях стає набагато довшим.  А вони їздять на "лисих" шинах, отож ті не будуть мати щеплення з асфальтом. Це є досить небезпечно. У місті безпечна швидкість руху -  50 км/год, а під час проведення дорожніх робіт - 30-40 км/год і не більше. Прошу водіїв авто та мотоциклістів  бути обережними, бо при великій швидкості камінці можуть розколоти лобове скло транспортного засобу  чи пошкодити мотоцикли.-  повідомив РВ Віктор Климук, заступник начальника з експлуатації компанії "Будальянс Груп" , яка займається будівництвом доріг та автострад.

Сьогодні техніка працює на вулиці Київській та латає ями у напрямку виїзду на Київ. А завтра, 28 травня, вона працюватиме на вулицях Захисників Маріуполя та Червонія. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також