Віктор Шакирзян нагородив талановитих дітей Рівненщини

2232 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян нагородив талановитих дітей Рівненщини

Організатори фотоконкурсу «Талановиті діти Рівненщини» підбили підсумки та визначили переможців. Їх у святковій атмосфері в розважальному центрі «SkyUp» нагороджував голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

 - Конкурс відбувається вперше на теренах Рівненщини до Дня Незалежності, - розповіла організатор конкурсу Наталя Шмід. – У ньому взяли участь діти різного віку та з різних районів Рівненської області, в тому числі віддалених. Ми вдячні громадській організації «Рівне Разом» за підтримку цього заходу, не лише в плані фінансового забезпечення. Вони сердечно підійшли до цього питання. Їх дуже турбувало те, чи дійсно діти будуть задоволені. ГО «Рівне Разом» також було ініціатором зйомок кліпу з Євангеліною Шмід на пісню, приуроченою до Дня міста. Мрія маленької співачки здійснилася.

Малі учасники конкурсу, який тривав впродовж місяця, фотографувалися у вишиванках та розповідали, в чому вони талановиті. Потім проходило голосування на порталі журналу «Рівняни». Мама однієї з наймолодших учасниць трирічної Валерії Наконечної Ліля зі Здолбунова розповідає:

- Наша доня дуже талановита: вчить і розказує віршики, вже готує млинці, танцює. Українські діти загалом дуже талановиті, про це треба розповідати, це треба показувати. Щоб взяти участь в конкурсі, треба було сфотографувати дитину у вишиванці. Не довго думаючи, ми вбрали її і сфотографували в соняхах. За нашу красуню проголосувало дуже багато людей. 

На церемонії нагородження юні рівняни мали нагоду познайомитися між собою, поспілкуватися та обмінятися враженнями. Кожного з переможців, яким вдалося приїхати в Рівне, викликали на сцену і нагороджували.
Кубки та грамоти вручав Віктор Шакирзян. Він наголосив:
 
- Кожна дитина, яка сьогодні тут присутня, має свій особливий дар і величезний потенціал. Наше завдання - плекати кожну дитячу особистість та підтримувати їх творчі ініціативи. Для мене особисто та нашої громадської організації підтримка проєктів, які спрямовані на гармонійний розвиток дітей – є і завжди буде пріоритетним напрямком діяльності. Тому ми готові допомагати ініціативам, які виховують нове творче покоління українців та створюють міцний фундамент для розвитку нашого міста та держави.
 
Після вручення нагород та подарунків, діткам влаштували веселу вечірку зі святковим тортом, конкурсами та цікавим спілкуванням. Також присутнім представили кліп юної рівнянки Євангеліни Шмід. І найголовніше – організатори пильнували за дотриманням усіх карантинних вимог.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також