Віктор Шакирзян не прийшов на дебати на Суспільному

4895 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян не прийшов на дебати на Суспільному

Третяк був у студії сам

17 листопада на Суспільному мовнику Рівного мали відбутись дебати між переможцями першого туру виборів міського голови Рівного. За тиждень до цього і Олександра Третяка, і Віктора Шакирзяна було запрошено. 
 

 

Але у день дебатів Віктор Шакирзян раптово повідомив, що готовий дебатувати, але виключно у п’ятницю і на приватному телеканалі «Рівне 1». Мотивував це тим, що у четвер, мовляв, буде у Києві, де у нього запланована зустріч з представниками МОЗ та профільним комітетом охорони здоров‘я.

 Щоб підтвердити або спростувати цю інформацію, «Рівне Суспільне» зв’язалося з членкинею вказаного парламентського комітету, рівнянкою Яною Зінкевич. Після розмови вона написала пост у Фейсбуку, де з’ясувалось, що такого запрошення від комітету для Віктора Шакирзяна ніхто не надсилав:

 -    Коли до мене звернулося Суспільне, я, чесно кажучи, була щиро здивована. Адже, як секретар комітету здоров‘я нації, завжди стараюсь приймати участь по всіх питаннях, що стосуються Рівного та області, але про це, вперше чую. Уточнила у своїх колег хто буде на цій зустрічі, та чи зможуть мене повідомити про результат. Але що з‘ясувалося? Що зустрічі з комітетом не заплановано, що також підтвердив наш голова комітету пан Радуцький, з яким у нас завжди хороша взаємодія всередині комітету. Цікава історія, чи не так? Невже пан так боїться дебатувати з суперником що готовий прикритись будь чим?

 Вже ввечері стало зрозуміло - в студію Суспільного прийшов лише Олександр Третяк. 

 Так як опонент проігнорував, то повноцінного діалогу не відбулось. Однак журналісти лишили право озвучити питання ніби Шакирзян прийшов. Тому Олександр Третяк запитав:

 
 
“Шкода, що стілець порожній і опонента немає. Сподіваюсь, він перегляне запис, коли повернеться із київської фотосесії з представниками комітетів. Хочу запитати, як він збирався б вирішувати питання каналізації на мікрорайоні Щасливий, стоки і зливи з якого впадають в Басівкутське озеро.

 Хотів би похвалити пана Віктора, що в нього є дар доводити до банкрутства підприємства, які він очолює. Зокрема, «Меркурій-інвест» та ТОВ «Торговий дім «Імперія» були доведені до банкрутства, а це несплачені зарплати, не сплачені податки. Як він збирається керувати містом, коли не спроможний керувати підприємствами?

 Третє питання - чи знаєте ви, що у Квасилові є проблема з ліфтами, там вони платні. Як ви збираєтесь вирішувати проблеми цього селища?”

 Звісно - відповіді не було. Після ефіру на своїй фб-сторінці Олександр Третяк написав:

 “Хочу подякувати незалежному мовнику UA: Рівне за запрошення на теледебати в рамках виборів міського голови Рівного.

 
Так, новачкам в політиці складно і перед камерою та софітами теж непросто. Але, вважаю, що участь в дебатах — це обов’язок кожного кандидата. 
 
Друзі, ви бачили результат і самі все зрозуміли. Мій опонент, Віктор Шакирзян, проігнорував це запрошення, яке ми обидва отримали заздалегідь. Я вважаю, що штаб опонента боїться показати свого кандидата на території неупередженого і не проплаченого телеканалу. Допускаю, що ці маневри з нібито важливою нарадою в Києві були задля алібі для втечі. 
Я думаю, що альтернатива дебатів на "Рівне1" — це «тепла ванна» і зрежисероване шоу. А рівнянам потрібна була можливість реально побачити та почути кандидатів без якихось сценаріїв, а в спонтанному діалозі, зрозуміти хто є хто і яким є насправді. І це можливо лише на незалежному майданчику. Отже, дебати були на Суспільному і Віктор Шакирзян на них не прийшов! 
 
Сучасного політика європейського рівня це не красить.
Я самокритичний і знаю, над чим маю працювати. Тим паче, готовий вчитися і виправляти помилки, щоб виправдати довіру тисяч рівнян!
 
Отримав багато позитивних повідомлень і дякую усім, кому не байдуже, хто з нами!
 
Лишилось сказати одне ТАК — 22 листопада на виборчих дільницях. Прийдіть і оберіть те, з чим доведеться жити наступні 5 років. А ще, нагадайте друзям, родичам, знайомим також прийти і проявити свій громадянський обов’язок!

Бо любити місто - значить діяти!!!” 

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також