Віктор Шакирзян оригінально привітав рівнян з Днем міста (ВІДЕО)

2432 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян оригінально привітав рівнян з Днем міста (ВІДЕО)

Щороку після Дня незалежності Рівне відзначає День міста. Цьогоріч свято стало особливим, адже масові заходи були відмінені через карантинні обмеження. Святковий настрій рівнян у непрості часи підтримали громадські активісти ГО «Рівне Разом» на чолі з Віктором Шакирзяном. Вони організували для рівнян відео-селфі.

 На майдані Незалежності 30 серпня можна було спостерігати, як встановлювали цікаву панель із відео-камерою, яка оберталася навколо неї. Це система «Спінер 360», яку встановили і підключили до Інтернет-мережі львів’яни, котрі приїхали до Рівного на запрошення «Рівне Разом». Стаючи в центр цієї панелі, дорослі та діти дивилися в камеру і позували. Камера крутилася навколо них і знімала відео-селфі тривалістю півхвилини. Вже за кілька хвилин можна було отримати своє відео на Вайбер і запостити в соцмережі.

-          Це просто чудовий подарунок місту і його жителям у цей святковий день! – ділиться враженнями рівнянка Ольга. – Ми з моєю подругою та дітьми прийшли сьогодні в центрі міста і були приємно здивовані. Відео-селфі зробили всі, та ще по два рази. Син вже залив його у Facebook, каже зібрало багато лайків. Дякуємо «Рівне Разом», що порадували такою родзинкою.

Голова громадської оаргнізації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян каже, що йому приємно, що догодив рівнянам:

-          Сьогодні, в день, коли я бачу так багато посмішок на обличчях дітей, молоді, людей старшого віку, я ще раз переконуюсь в тому, що Рівне для кожного з нас - це невід‘ємна частина життя. Сьогодні день народження у нашого міста, тому святкують усі рівняни. Ще раз хочу побажати нашому місту та усім рівнянам щастя, успіху та процвітання. Усі разом, громадою рівнян, ми забезпечимо комфорт, безпеку та добробут! Ми зробимо Рівне кращим! Зі святом, з Днем народження нашого міста!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також