Віктор Шакирзян відповів на заклик Мічуди влаштувати дебати

2173 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян відповів на заклик Мічуди влаштувати дебати

Опоненти політичної сили «Рівне Разом» продовжують застосовувати брудні методи ведення передвиборчої кампанії. Щоб зіпсувати репутацію голові партії Віктору Шакирзяну, вдалися до використання персони кандидата, якого у ЗМІ охрестили технічним.

 Зокрема, звернувшись до засобів масової інформації, підозрюваний у цілому списку кримінальних правопорушень Ігор Мічуда знову зробив спробу очорнити ім’я кандидата на міського голову Віктора Шакирзяна. Адже раніше він вже намагався завадити реєстрації партії «Рівне Разом».

У матеріалі під грифом “передвиборча агітація”, пан Мічуда оприлюднює фейкову інформацію про Віктора Шакирзяна. При цьому ставить під сумнів професійні якості лідера «Рівне Разом». В статті також розміщений заклик технічного кандидата до Віктора Шакирзяна організувати дебати.

Очевидно, таким чином, опонент намагається заробити на цьому додаткові політичні бали. Можливо, ще однією його метою є привернути до себе увагу кандидата, який зараз активно зайнятий вирішенням проблем рівнян.

Тож попри брак часу Віктор Шакирзян не проігнорував заклик і так прокоментував:

- Сьогодні ми спостерігаємо дуже брудну політичну кампанію. Спочатку тиск чиновників та опонентів, зокрема народного депутата на Рівненську ТВК, напад на наметове містечко, інформаційні викиди брехні. Тепер дійшов час до використання технічних кандидатів, в уста яких вкладають все, у що повинні повірити виборці. Це не заклик до дебатів - це спроба вилити бруд та дочекатися реакції на нього. Ми щодня зустрічаємося з рівнянами, з проблемами, які їх хвилюють, обговорюємо, намагаємося вирішити ці проблеми. Тож я би радив іншим кандидатам, і технічним в тому числі, замість розказувати брехню, спробувати вирішити хоч би одну проблему, яка турбує мешканців нашого міста.

Також Віктор Шакирзян зазначив, що замість дебатів з технічним кандидатом витратить свій час на те, щоб вирішити питання, з якими до нього звертаються рівняни.

Такий підхід до проведення дебатів він радить усім кандидатам на посаду міського голови Рівного: “Спілкуйтеся з людьми, вирішуйте їхні проблеми. І тоді люди бачитимуть реальні справи, а не порожні обіцянки, які вони чують десятиліттями”.

Також Віктор Шакирзян порадив Ігорю Мічуді завершити свої дебати зі слідчими та прокурорами у суді, а потім говорити про інші.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також