Віктор Шакирзян взяв участь у Міжнародній конференції з питань відновлення України

344 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян взяв участь у Міжнародній конференції з питань відновлення України

Консолідація сталої міжнародної підтримки для відновлення, відбудови, реформування та модернізації України – це мета Міжнародної конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024). Представники Рівненщини взяли участь у цій надзвичайно важливій та перспективній міжнародній події.

Захід у Берліні об’єднав лідерів урядів провідних країн, міжнародних організацій, бізнесу та громадянського суспільства.

Серед учасників конференції – очільник Рівного, секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. Він розповів, що міжнародні партнери високо оцінюють результати Рівного, зокрема в реалізації міжнародних інвестиційних і грантових проектів та бачать перспективи, що місто Рівне буде одним з активних учасників у реалізації масштабної програми відбудови країни. Крім того, каже Віктор Шакирзян, що наша громада розраховує отримати партнерів у питаннях реабілітації військових і цивільних, а також в інфраструктурних проектах, спрямованих на забезпечення доступності міського простору.

- Мав нагоду особисто провести низку плідних та конструктивних зустрічей з багатьма впливовими європейськими політиками, представниками численних міжнародних делегацій та представниками бізнесу. Серед основних завдань - забезпечення якісної реабілітації для українських військових та цивільних громадян, що були поранені та зазнали травм, в результаті ворожих атак, організація професійної підготовки відповідних фахівців, участь закордонних партнерів та міжнародних інституцій у створенні, таких необхідних нам сьогодні, реабілітаційних закладів. Крім того, Рівненська територіальна громада є одним з пілотних міст зі створення безбар’єрного простору для людей з інвалідністю і ми готові до роботи з міжнародними партнерами в реалізації цих амбітних планів,  - розповідає виконувач обов’язків міського голови, секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Таким чином, Рівне й надалі буде активно діяти на міжнародній арені з метою пошуку партнерів та інвестицій, аби залучати людські і фінансові ресурси для розвитку громади, а також готове взяти найактивнішу участь у всіх проектах спрямованих на якнайшвидшу відбудову країни. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також