Віктор Шакирзян: затори на Чорновола зменшаться або зникнуть зовсім

2933 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян: затори на Чорновола зменшаться або зникнуть зовсім

Постійні затори на вулиці Чорновола найближчим часом зменшаться або зникнуть зовсім. Цього планують досягти завдяки будівництву нової дороги, яка з’єднає вулиці Чорновола та Студентську. Дорога буде сучасна – з велосипедними та пішохідними доріжками, з усіма відповідними знаками та освітленням.

 Лідер "Рівне Разом" та ініціатор будівництва дороги Віктор Шакирзян каже, працівники намагаються закінчити роботу в найкоротший період, аби рівняни вже найближчим часом могли користуватися новою дорогою.

“Буде ущільнення грунту. Після того буде прокладена подушка. І відповідно асфальт – це вже буде фінальне покриття. Працівники намагаються усі роботи зробити якісно та в найкоротший період, аби рівняни вже найближчим часом могли безперешкодно користуватися новою дорогою”, - зазначає Віктор Шакирзян.

Нині роботи вже на завершальній стадії. Тільки залишилося на місці виїзду на вулицю Студентську замінити засувки, які забезпечують належну роботу водопровідних мереж. Це зменшить імовірність прориву води. Тим самим не доведеться зривати новий асфальт для проведення ремонту труб. Ще 80 метрів і нову дорогу відкриють.

Місцеві жителі вже з нетерпінням чекають на відкриття дороги, яка нарешті має розвантажити вулицю Чорновола. Нагадаємо Будувати її почали ще в квітні. Відкриють дорогу, яка зменшить затори по вулиці Чорновола уже найближчим часом.

Політична агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також