Віктор Шакирзян завтра зустрінеться з колективом Центральної міської лікарні

1248 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян завтра зустрінеться з колективом Центральної міської лікарні

Враховуючи, що до Рівненської міської ради надійшло звернення від колективу лікарні з великою кількістю підписів працівників цього медичного закладу. Віктор Шакирзян пообіцяв завтра, восьмого березня, особисто приїхати і поспілкуватись з працівниками лікарні.

- Зараз звучить чимало різної інформації щодо подальшої роботи цього закладу. Це викликає певне хвилювання в колективі. Ви знаєте, що до Рівненської міської ради надійшло звернення з великою кількістю підписів від персоналу лікарні. Тож правильно було б зустрітися з колективом, вислухати людей щодо тих питань, які їх хвилюють. Так само важливо сьогодні почути і позицію теперішнього керівника лікарні. Євген Філімонович Кучерук - це людина, яка надзвичайно багато зробила для розвитку цього закладу. Тому, повторюсь, правильно почути і його позицію, - зауважив Віктор Шакирзян, виконуючий обов'язки міського голови Рівного.

Варто зазначити, що питання підбору кадрів та укладення контракту з тими чи іншими керівниками медичних закладів - це прерогатива безпосередньо профільного управління охорони здоров’я і не належить до обов’язків міського голови. Але, за словами Віктора Шакирзяна, сьогодні ми маємо зробити все можливе, аби лікарі і середній та молодший медичний персонал могли спокійно, впевнено і якісно виконувати свою роботу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також