Віктор ШАКИРЗЯН: Прапор України рекордних розмірів піднімуть у небо над Рівним

2310 0

Ми у соцмережах:

Віктор ШАКИРЗЯН: Прапор України рекордних розмірів піднімуть у небо над Рівним

Найбільший прапор України піднімуть в небо за допомогою дрона гігантських розмірів. Синьо-жовтий стяг 12 на 18 метрів загальною площею 216 квадратних метрів у небі над Рівним – це прапор, який встановив світовий рекорд, адже це перший прапор такого розміру, який дронами підняли в небо.

 Всього буде здійснено 5 підйомів прапора в різних районах міста. 24 серпня, у День Незалежності, рівняни побачать піднятий у небо найбільший прапор України. Розмір синьо-жовтого стяга вражає – 216 кв. м (12х18 м). Раніше цей український прапор встановив світовий рекорд, адже до цього ніхто у світі не підіймав дронами прапори таких розмірів. Такий подарунок рівнянам до Дня Незалежності України підготувала громадська організація “Рівне Разом”.

За словами голови ГО “Рівне Разом” Віктора Шакирзяна: “24 серпня ми піднімаємо у небо найбільший прапор України – символ нашої Незалежності, символ боротьби українського народу за свої права. Символічно, що найбільший стяг України в День Незалежності ми піднімаємо саме у Рівному”.

Допомогти "Рівне Разом" у втіленні ідеї погодилась компанія “Dronarium Україна”. Руслан Беляєв, представник “Dronarium Україна”, зазначає, що прапори на дронах – це сучасна альтернатива флагштокам та цікава подія. Він впевнений, що рівняни будуть вражені видовищністю цього заходу.

Дрон підійме прапора-велетня над нашим містом у декількох районах:

13:00 Парк На Щасливому

15:00 Пагорб Слави

16:30 Автостанція "Чайка"

18:00 "Хімік"

19:30 Майдан Незалежності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також