Вільний мікрофон. Кинуті зі сцен на майданах революційні гасла швидко забувають як ті, хто їх проголошує, так і ті, хто запально в той час схвалює їхній радикалізм.

1994 0

Ми у соцмережах:

Вільний мікрофон. Кинуті зі сцен на майданах революційні гасла швидко забувають як ті, хто їх проголошує, так і ті, хто запально в той час схвалює їхній радикалізм.

Олександр Музичко, голова політради УНА-УНСО, закликаючи обласних депутатів з'явитися на позачергову сесію та підтримати український народ, пригрозив: інакше "…ми вас всіх потопимо у Басовому Куті. За ноги, як паршивих котів".

 
Олександр Музичко, голова політради УНА-УНСО, закликаючи обласних депутатів з'явитися на позачергову сесію та підтримати український народ, пригрозив: інакше "…ми вас всіх потопимо у Басовому Куті. За ноги, як паршивих котів". Пізніше, в розмові з журналістом "РВ", п.Музичко уже не був таким радикальним: "Депутатам потрібно боятися кари Божої..." Роман Коваль, активіст рівненського Майдану, згадуючи у неділю на віче про нажите добро голови Рівненської РДА Анатолія Камінського, заявив: "Ці маєтки, що він собі нажив, … мають бути повернуті українському народові".
 
Після мітингу кореспонденту "РВ" Роман Коваль пояснив: "Варто зробити так, як в Грузії. Президент Саакашвілі створив спеціальний орган на зразок податкової інспекції, який перевірив, на яких посадах чиновники працювали та скільки реально могли заробити. Якщо у них знаходили майно, яке вони дозволити собі точно не могли за офіційну зарплату, його в них відбирали. Порахуймо: чиновники ОДА нехай за рік заробляють 120 тисяч гривень, а будують будинки вони на мільйони!".
 
Віктор Кривун, депутат обласної ради від "Свободи", згадуючи пролиту у Києві кров, заявив, звертаючись до представників влади, яких на віче не було, та міліції: "У Рівному стріляти будемо у вас ми. Ви поховалися по кущах, дивитеся в біноклі і думаєте, чи є у нас зброя? Є! У всіх. Сидіть по своїх домівках і тремтіть!". tag:музичко tag:майдан tag:рівне на майдані


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також