Вилучено близько 300 кг сонячного каміння в аеропорту «Бориспіль», який відправляли у Китай (ФОТО)

1545 0

Ми у соцмережах:

Вилучено близько 300 кг сонячного каміння в аеропорту «Бориспіль», який відправляли у Китай (ФОТО)

В міжнародному аеропорті «Бориспіль» під час оформлення вантажу виявлено дорогоцінне каміння - бурштин вагою майже 300 кг.

В ході проведення невідкладних слідчих дій встановлено, що на складі тимчасового зберігання ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розміщено 13 картонних коробок, в яких містяться мішки з речовиною природного походження жовтого та коричневого кольору з різними відтінками, що за зовнішнім виглядом має ознаки необробленого та обробленого дорогоцінного каміння різного розміру та форми – бурштину. Сонячне каміння, відповідно до митної декларації, громадянин України переміщував у несупроводжуваному багажі до Китайської Народної Республіки з відміткою «особисті речі» вагою майже 300 кг., повідомляє Офіс Генпрокурора України.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, а також триває встановлення осіб, причетних до злочинної діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Бориспільським відділом поліції Головного управління Наіональної поліції в Київській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також