Віндер – засіб для ефективної реклами

855 0

Ми у соцмережах:

Віндер – засіб для ефективної реклами

Віндер – прапор, який з’явився на міжнародному ринку реклами вже достатньо давно, хоча у нашій країні його можна назвати новинкою.

Віндер – прапор, який з’явився на міжнародному ринку реклами вже достатньо давно, хоча у нашій країні його можна назвати новинкою. Рекламні прапори віндер мають полотно майже традиційної форми і флагшток, який суттєво відрізняється від звичних конструкцій. Каркас-руків’я, до якого кріпиться тканина, виглядає нетипово, він зігнутий. У зібраному вигляді прапор нагадує вітрило з ребрами жорсткості.

Конструктивні особливості дозволяють використовувати рекламні прапори навіть на відкритій місцевості під час сильного вітру чи за несприятливих погодних умов. Якою б екстримальною не була погода, віндер помітиш здалеку. Під час негоди він не намотається на флагшток, а повноцінно виконуватиме властиві функції. Для нього пора року також не має суттєвого значення.

Конструкція та різновиди

Прапори віндер суттєво виділяються на фоні аналогічних конструкцій. Серед їх різноманіття знайдуться варіації для зовнішнього та внутрішнього використання. Споживач може обрати виріб потрібного розміру та форми, щоб використати його у рекламних цілях. Каркаси з легкого та міцного анодованого алюмінію легко збираються та розбираються.

Віндери суміщають у собі якості рекламної та демонстраційної продукції. Вони відрізняються формою та розміром полотна. Кожному різновиду присвоєна певна назва, яку не складно вгадати орієнтуючись на його зовнішній вигляд:

1. Прапор Вітрило

Він візуально нагадує вітрило, яке навіть при незначних поривах вітру гарно розвівається на просторі. Нетипова для прапорів форма робить його помітним навіть за спокійної погоди.

2. Прапор Перо

Розміщений на флагштоці, він справді нагадує пір’їну.

3. Прапор Крапля

Незвичайний дизайн виділяє його навіть на фоні інших віндерів.

4. Пляжний прапор

Його форма нагадує хвилю.

5. Летючий прапор

Він має форму крила.

6. Event flag, Bow flag та інші.

Найбільшим попитом користується прапор Вітрило та прапор Крапля. У них різна форма, конструкція та кількість ребер жорсткості. За допомогою гнучкого скловолокна полотно набуває потрібних обрисів. Реклама друкується на цупкій та міцній прапорній сітці. Двосторонній сублімаційний друк наділяє зображення соковитими кольорами. Воно чітке та яскраве.

Прапори віндер ідеально прорекламують продукт чи компанію під час виставок чи презентацій, на святах та змаганнях, під час різноманітних заходів. Легкі флагштоки швидко встановлюються. За потреби їх можна розібрати, щоб перемістити в інше місце для подальшого використання. Конструкція виглядає напрочуд естетично і гармонійно доповнює будь-яке приміщення. Вона стане гарним орієнтиром на різних заходах і привабить ще більше потенційних клієнтів.

Основа для флагштоків віндер

Основу під флагшток обирають орієнтуючись на місце майбутнього розміщення прапора – на вулиці чи в приміщенні. Має значення і вид покриття, на якому встановлюватиметься конструкція – земля, плитка тощо. Для приміщень замовляють переважно квадратні металеві підставки. Маючи стандартний розмір – 35*35 см, вони гарно розміщаються в торгівельних залах, вестибюлях і в зовсім маленьких приміщеннях. Проте, подібні підставки будуть не менш актуальними і для вулиці, адже вони достатньо стійкі, тож можуть бути встановлені біля входу до торгового центру, клініки, виставкового залу чи, наприклад, автосалону. Розмір металевого квадрата обирають відповідно до висоти флагштоку та місця його розміщення. Щоб втриматись за вітряної погоди знадобиться елемент для підвищення ваги конструкції, та ще краще звернути увагу на іншу основу.

Для вулиці споживачі купують переважно основи у вигляді плит. Також вони мають можливість замовити гвинтову, двоногу, шилоподібну чи фасадну основу на сайті компанії Лакор. Зверніть увагу на різноманіття позицій у каталозі, щоб придбати прапор та прапорну продукцію відповідно до наявних потреб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також