Вінничани будують на Рівненщині асфальтний завод

3575 0

Ми у соцмережах:

Вінничани будують на Рівненщині асфальтний завод

Через війну будівництво та капітальні ремонти доріг на Рівненщині зупинились, адже влада заморозила капітальні видатки на ці роботи. Попри це, на Рівненщині завершують стрімкими темпами будівництво нового мобільного асфальтного заводу.

Новий асфальтний завод почали будувати у Костополі ще два роки тому. Зараз він майже готовий до експлуатації, повідомляє у Фейсбуці  телеканал ITV.

Підприємство належить компанії "Автострада", центральний офіс якої знаходиться у Вінниці. Фірма була виконавцем робіт під час будівництва кількох доріг державного значення на Рівненщині. 

Капітальні видатки — заморожені, а нових тендерів на ремонт автошляхів на Рівненщині— не оголошували. То для чого в таких умовах уже згадана компанія "Автострада" будує на Рівненщині вже другий асфальтний завод? Як виявилось, комітет Верховної ради з бюджетної політики підтримав урядовий законопроект про використання грошей Державного дорожнього фонду на будівництво та капітальний ремонт доріг. А це означає, що його, з високою імовірністю, підтримає і Верховна Рада. Вочевидь, керівництво компанії врахувало цю перспективу і поквапилось, аби новий асфальтний завод у Костополі якнайшвидше запрацював.

Стрімке будівництво заводу свідчить лише про одне: найближчим часом капітальні видатки на ремонт доріг в Україні, найімовірніше, розморозять, у такому випадку шляховики розпочнуть ремонтні та будівельні роботи на автошляхах Рівненщини 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також