Виноградні вижимки захищають від мікробів

1693 0

Турецькі вчені виявили, що виноградні вижимки, що залишаються після виробництва вина, ефективно захищають від деяких мікробів, повідомляє Бі-Бі-Cі.

Турецькі вчені виявили, що виноградні вижимки, що залишаються після виробництва вина, ефективно захищають від деяких мікробів, повідомляє Бі-Бі-Cі. Тести на 14 найпоширеніших бактеріях показали, що додані в продукти харчування відходи виноробства знижують ризик харчового отруєння. Вижимки руйнують кишкову паличку і золотий стафілокок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Коментарі (всі коментарі проходять модерацію)

Залиште вiдповiдь

Читайте також