Вину водія, який збив людину і кинув помирати, довели за допомогою «детектора брехні»

5336 0

Ми у соцмережах:

Вину водія, який збив людину і кинув помирати, довели за допомогою «детектора брехні»

Поліція вийшла на слід підозрюваного, знайшла автомобіль винуватця ДТП, який увечері 17 червня у селі Рудка Володимирецького району збив пішохода і втік з місця пригоди. Потерпілий помер на місці скоєння автопригоди.

Злочин скоїв 22-річний хлопець з села Сопачів. Йому буде оголошено підоздру вже найближчим часом. Про це  Володимирець.city розповів Олександр Дячук, начальник слідчого відділу Володимирецького відділення поліції.

За попередніми даними, водій, рухаючись на легковому автомобілі від бази відпочинку Білого озера у напрямку Рудки, на смерть збив 31-річного жителя села Собіщиці та втік з місця пригоди. Пошкоджений автомобіль на іноземній реєстрації знайшли у місті Вараш в одному з гаражних кооперативів. Водій автівки спершу не хотів визнавати свою провину. Щоб довести її, правоохоронці провели омплекс заходів. Скажімо, слідчі для перевірки правдивості показів, які водій давав, навіть мусили застосувати поліграф – так званий «детектор брехні».  Винуватець пояснює, що покинув місце ДТП через те, що дуже злякався.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також