Випадкова зустріч у дверях була смертельною

3983 0

Ми у соцмережах:

фото UA:Рівне.

Двоє рівнян не розминулись у дверях, і один вбив іншого. Слідчі кажуть, що з необережності.

Поліцейські Рівненського відділу поліції кваліфікували смерть чоловіка 9 червня на вулиці Соборній, 275 у Рівному як вбивство з необережності, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що у суботу близько 18-ї години лікарі швидкої допомоги констатували смерть чоловіка з явними тілесними ушкодженнями на вулиці Соборній у Рівному. Слідчо-оперативна група встановила, що 32-річний рівнянин виходив з під’їзду багатоповерхівки і зачепив дверима 31-річного чоловіка. Між ними виникла суперечка, під час якої останній наніс удар кулаком своєму кривднику. Чоловік впав на ганку та вдарився головою об бетонне покриття. Він отримав смертельну травму. Згідно із лікарським свідоцтвом, смерть чоловіка настала внаслідок перелому кісток склепіння черепа.

11 червня 31-річному рівнянину слідчі повідомили про підозру у вбивстві, вчиненому з необережності, за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває, поліцейські готують матеріали для обрання міри запобіжного заходу - домашнього арешту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також