Випив та сів за кермо чужого авто покататись, а коли повернувся - його вже зустрічали

1678 0

Ми у соцмережах:

Випив та сів за кермо чужого авто покататись, а коли повернувся - його вже зустрічали

Наглядаючи за чужим будинком, 26-річний молодик вирішив скористатися відсутністю господаря та покататися на його автомобілі. Втім, незаплановано на дачу у село Мости заїхав 34-річний здолбунівчанин та заявив про угон транспортного засобу.

Поліцейські на місці події встановили, що транспортний засіб «ЛуАЗ-969» був у гаражі. 26-річний чоловік знав, де знаходяться ключі, оскільки проживав тут, наглядав за будинком та виконував необхідні господарські роботи.

П’ятого жовтня молодик випив та сів за кермо чужого авто. Покатавшись у населеному пункті та його околицях, повернувся, аби поставити його на місце. Однак «вдома» його уже чекали власник і поліція.

Слідчі Здолбунівського відділення поліції за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрили кримінальне провадження.  За скоєне зловмисникові загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

26-річний чоловік раніше до відповідальності не притягувався. Тепер на своєму рахунку має відкрите кримінальне провадження та адміністративний протокол — за керування транспортним засобом у стані сп’яніння за статтею 130 КУпАП, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також