Виплачують гроші за телят

1440 0

Ми у соцмережах:

Виплачують гроші за телят

На Рівненщину надійшли 12,5 мільйона гривень. Їх розподілили серед власників худоби. Кожне господарство отримало 2500 гривень за вирощування одного теляти

Така державна підтримка тваринництва була започаткована торік Міністерством аграрної політики та продовольства України і продовжує діяти у 2019 році.

- Кошти отримали понад 6 тисяч власників худоби за утримання більше 8 тисяч тварин. Виплати надійшли на рахунки, що відкриті у банках. Найбільше коштів державної дотації отримали власники худоби Рокитнівського, Радивилівського та Млинівського районів. Їм спрямували суми в обсязі близько мільйона гривень, - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА Надія Переходько.

 Міністерство аграрної політики та продовольства України невдовзі спрямує кошти для 36 господарств області на утримання понад 12,6 тисяч корів. Загальна сума складе 11,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, торік 40 господарств Рівненщини отримали 16 мільйонів за утримання корів, а понад 8 тисяч селян одержали 14,2 мільйони гривень за вирощування телят. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також