Випускникам з найвищими балами НМТ вручили у Костополі подяки та сертифікати

915 0

Ми у соцмережах:

Випускникам з найвищими балами НМТ вручили у Костополі подяки та сертифікати

Подяки від Костопільської міської ради за працелюбність та високі здобутки у навчанні отримали троє випускників міських ліцеїв №1 та №3, які склали Національний мультипредметний тест на 200 балів. Крім подяк, випускники також одержали подарункові сертифікати від міської ради для придбання подарунків у магазині комп’ютерної техніки.

- Вітаємо з високими досягненнями наших випускників та їхніх вчителів. Дякуємо за вашу працю та вболіваємо за ваші подальші успіхи. Нам дуже приємно, що незважаючи на важкі часи, наші діти навчаються та мають високі здобутки, - сказав на урочистій церемонії в.о.міського голови Костополя Сергій Герук.

Подяки та сертифікати вручили Вікторії Кособуцькій (ліцей №1), яка склала тест на 200 балів з англійської мови та математики (з математики ученицю готувала Таміла Войтко, з англійської мови – Світлана Пастушенко), випускнику ліцею №3 Олексію Давидюку, який  одержав 200 балів на НМТ з української мови, та Владиславі Новак з цієї ж школи – з української літератури. Обидвох учнів підготувала вчителька Надія Онисковець.

Цікаво, що нині можна придбати у магазині комп'ютерної техніки за 2500?

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також