Випускники у Костополі утворять єдине серце з пазлів усіх шкіл

797 0

Ми у соцмережах:

Випускники у Костополі утворять єдине серце з пазлів усіх шкіл

Цьогоріч випускний бал у місті Костополі відбудеться. Усі будуть у святковому вбранні, танцюватимуть вальс, будуть вітання, квіти, подарунки та усі інші атрибути свята випускників. З цієї нагоди у суботу, 26 червня, на деякий час буде перекрито рух транспорту на частинах вулиць Руданського та Грушевського, що прилягають до Майдану Шевченка.

Свято розпочнеться о 17-й годині. На Майдані вишикуються випускники усіх міських шкіл та спортивного ліцею. Свято розпочнеться з символічного вальсу першокласників та батьків випускників – вони танцюватимуть разом. Випускники теж танцюватимуть, кожна школа виконає свій вальс.

- Цьогоріч у нас 20 випускників отримають золоті медалі і четверо – срібні, - розповіла начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради Наталія Бірюкова. Ми вручимо їм також подяки та цінні подарунки. Які саме – нехай це буде сюрпризом. Сподіваємося, вони їм сподобаються. Випускники також готують свій пазл розвитку нашої громади, на якому буде зображено, що нового вони хотіли б у ній збудувати, відкрити чи створити. Частинки пазла кожної школи мають утворити єдине серце, яке буде прикріплене до червоного серця інсталяції, що у центрі міста. На вшанування пам’яті за полеглими у війні на сході країни запустимо дрон з українським прапором.

Урочиста церемонія на Майдані Шевченка триватиме близько години. Випускники шкіл сіл, які тепер входять до Костопільської громади, виявили бажання святкувати випускні традиційно – у своїх школах, повідомляє Костопільська міська рада.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також