Випускників менше, ніж торік

2055 0

Ми у соцмережах:

Випускників менше, ніж торік

Навчальний рік завершується, і в усіх школах Рівненщини незабаром лунатиме останній дзвоник. Проте не в усіх районах в один день.

Випускники Навчальний рік завершується, і в усіх школах Рівненщини незабаром лунатиме останній дзвоник. Проте не в усіх районах в один день. Цього року Міністерство освіти вперше надало можливість обирати дату проведення останнього дзвоникарайонним та міським відділам освіти. На Рівненщині переважна більшість учнів святкуватиме день останнього дзвоника 26 травня, у Вараші — 27 травня, а на Острожчині — 1 червня. Урочистості з нагоди вручення атестатів та золотих і срібних медалей випускникам шкіл заплановано на червень. Цьогоріч зі школою попрощаються 7980 випускників-одинадцяти­класників та 12532 дев'ятикласники, що на 500 осіб менше, ніж торік.

Прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

До речі

У Рівному кафе та ресторани в ніч з 24 на 25 червня працюватимуть до 6-ї години ранку. Щоправда, лише ті, які мають замовлення від випускників шкіл та не вбудовані у приміщення, де проживають люди. Під час випускного реалізовувати алкоголь підприємцям забороняється. Таке рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. Аби на гуляннях не виникало інцидентів, за випускниками стежитимуть правоохоронці та спеціальні мобільні групи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також