Випускний на Адріатичному узбережжі: замість банкету учні рівненської ЗОШ №13 поїхали на море

2073 0

Ми у соцмережах:

Випускний на Адріатичному узбережжі: замість банкету учні рівненської ЗОШ №13 поїхали на море

Цьоорічні випускники ЗОШ № 13 Рівного отримали свідоцтва про здобуття загальної середньої освіти у Хорватії. Випускний тривав 8 днів.

Газета  7 Днів опублікувала розповідь щасливих випускників ЗОШ № 13 про подорож у Хорватію: 

- Шкільний випускний – це те, що буває лиш раз у житті, тому нам хотілося зробити його особливим. Але СОVID-19 вніс корективи у плани та задуми. Останні місяці навчання ми бачили однокласників та вчителів лише на плоскому екрані комп’ютера. Тому навіть не сподівались на повноцінний випускний, адже з початку пандемії не раз чули про його скасування. Але з допомогою батьків, вчителів та директора нашої школи нам вдалося організувати незабутнє свято. І випускний вийшов навіть кращим, ніж ми очікували.

Замість банкета ми всі разом відправилися в Хорватію! Після 28-годинної дороги нас гостинно прийняло хорватське містечко Клек. Могутні гори і спокійне море створили неймовірну атмосферу, у якій ми попрощалися зі шкільним життям. Вперше в історії ЗОШ №13 (і напевно всього міста) урочисте вручення атестатів, золотих медалей та вальс випускників відбулися за межами країни, в зеленій зоні Європи, на березі Адріатичного моря.

Ми на це заслуговуємо і це підтверджують результати ЗНО – 40% наших учнів отримали найвищі бали у випробуваннях з математики, історії, української та англійської мов. Із 69 випускників 9 стали золотими медалістами.

На відміну від традиційного святкування, наш випускний тривав 8 днів. Гори спогадів, море емоцій, тисячі фотографій, солоний присмак на губах та засмага – те, що повертатиме нас знову і знову у мальовничу Хорватію та на наш випускний.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також