Віримо в Перемогу, допомагаємо захисникам

364 0

Ми у соцмережах:

Віримо в Перемогу, допомагаємо захисникам

Працівники Рівненської АЕС 29 листопада передали для військових необхідну техніку та обладнання на загальну суму понад 500 тис. грн. Її доставлять у бойові підрозділи, де служать працівники РАЕС та мешканці Вараської громади. Це третя партія допомоги, придбана у листопаді за кошти, які атомники щомісяця відраховують у межах трьох (і більше) відсотків від своїх зарплат на підтримку Збройних сил України.

Три зарядні станції Есо Flow Delta, три підсилювачі сигналу, безпілотний літальний апарат Mavic 3Fly Combo, два ноутбуки, два планшети, два прожектори пошукових, сорок медичних аптечок доставлять на позиції військових, у шість бойових підрозділів.

— Наші хлопці перебувають у гарячих точках фронту, і їх дуже виручать портативні зарядні станції Есо Flow Delta. Вони, на відміну від генераторів, безшумні, а в період короткого світлового дня просто незамінні для роботи наших пристроїв. Ми вдячні атомникам за підтримку, — каже командир вояків Станіслав.

Усю техніку волонтери ГО «Енергія Перемоги» придбали відповідно до звернень військових. Її отримають снайпери, прикордонники, штурмові підрозділи.

— Окрім техніки, сьогодні передаємо нашим захисникам медичні аптечки. На їх придбання виділили 200 тис. грн. Укомплектовані найнеобхіднішими засобами аптечки поїдуть на передову, у бойовий підрозділ, у лавах якого захищає Україну наш колега, працівник хімічного цеху РАЕС, — розповідає членкиня ГО «Енергія Перемоги» Тетяна Васильєва.

Ми завжди вірили і віримо у наші Збройні сили і нашу Перемогу. Колектив Рівненської АЕС підтримує українських військових, адже сьогодні це обов’язок кожного громадянина. І наші донати — це допомога, спрямована на збереження життя захисників, щоб вони мали додаткові «очі», додаткові сили для Перемоги. А Перемога буде за нами. Все буде Україна! — наголосив генеральний директор РАЕС Павло Ковтонюк.

Тетяна Коровайчук.
Фото: Анна Мохнар.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також