Вирішила рада

1511 0

Ми у соцмережах:

Вирішила рада

Залізниця просить землю ::: Шевченко став власником землі ::: Збудує дім...

Залізниця просить землю 70 гектарів землі у Рівному вирішила надати у постійне користування Державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» для обслуговування будівель та споруд зі станційними та під’їзними коліями міська рада. Тож депутати дали згоду на розробку проекту землеустрою щодо відведення ділянок, які за матеріалами інвентаризації обліковуються за Рівненським відділком Львівської залізниці.

Шевченко став власником землі Земельну ділянку у приватну власність отримав на вулиці Котляревського у Рівному головний санітарний лікар Рівненської області Геннадій Шевченко. Площа ділянки 1000 кв. метрів. На ній розташований будинок п. Шевченка. Досі названа ділянка була надана в оренду міському управлінню капітального будівництва для будівництва й обслуговування одноквартирного житлового будинку.

Збудує дім Багатоквартирний житловий будинок збудує на вулиці Чехова, 17-А у Рівному ТОВ «Інвестиційний простір». Міська рада надала згоду на розробку проекту землеустрою щодо відведення ділянки за цією адресою в оренду на 50 років. Площа ділянки 5760 кв. метрів. На ній розташована нерухомість ТОВ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також