Вірменський захисник «Вереса» у Рівне не приїде

849 0

Ми у соцмережах:

Вірменський захисник «Вереса» у Рівне не приїде

Жирайр Маргарян ще на рік призупинив дію контракту з Вересом Жирайр Маргарян ще на рік призупинив дію контракту з Вересом.

Вірменський захисник Жирайр Маргарян направив на офіційну адресу народного клубу листа щодо продовження зупинки дії контракту ще на рік, до червня 2024 року. Така дія відповідає нормам Додатку 7 Регаменту ФІФА з питань статусу та трансферу гравців.

- На жаль, ми як і інші українські клуби - звʼязані нормами регламенту ФІФА. По суті ми ніяк не можемо вплинути на футболіста і його контракт, хоч і звʼязувались з самим гравцем з пропозицією повернутися, намагалися контактувати з його нинішнім клубом - Урарту. Але результат такий: Маргарян залишається у Вірменії, де, до речі, гарно себе проявляє - є капітаном команди, яка стала чемпіоном. Тому дуже шкода, що Жирайр так і не зіграв в УПЛ. У нас ще залишиться пів року угоди з гравцем, будемо моніторити ситуацію та шукати якісь вигідні виходи для клубу, хоча їх і обмаль, - резюмував радник президента народного клубу Верес Сергій Коваль. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також