«Вірші обпалені війною» - актори з Рівного поїхали на гастролі до Польщі

626 0

Ми у соцмережах:

«Вірші обпалені війною» - актори з Рівного поїхали на гастролі до Польщі

Привезли тамтешнім глядачам одразу три вистави.

Цими вихідними актори Рівненського облмуздрамтеатру взяли участь в Загальнопольських днях українського театру в Ольшині.

- Це традиційний захід, який відбувається в адміністративному центрі Вармінсько-Мазурського воєводства раз на два роки, починаючи з 1995-го. Наш театр бере в ньому участь утретє. Цього разу рівненські театрали привезли до Польщі три вистави. На сцені театру імені Стефана Ярача вони потішили юних глядачів виставою «Чарівні пиріжки для Червоної Шапочки», - йдеться на сторінці обласної ради у фейсбуці.
 
Дорослим шанувальникам театру представили дві постановки: «П’ять пісень Полісся» та «Вірую». Остання – це поетична вистава про духовність під час війни. «Вірші обпалені війною глибоко торкаються струн людської душі, викликають сльози і гнів, біль і дарують розраду. Вселяють велику віру в нашу перемогу. Ми в строю, ми непереможні!» - так про постановку кажуть самі актори.
 
До слова, серед глядачів у залі був і голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш. Він перебуває в Польщі з робочою поїздкою. Разом з директором драмтеатру Володимиром Петрівим подарували польським колегам картину із зображенням рівненського театру, оздоблену бурштином.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також