Вірт збирає перевірених бійців

1232 0

Ми у соцмережах:

Вірт збирає перевірених бійців

Вже 29 серпня рівненський «Верес» проведе матч у статусі клубу першої ліги. Це буде гра першого раунду Кубка України у Черкасах проти «Дніпра». Чемпіонат у першій лізі, де крім «Вереса» змагатиметься ще 15 клубів, стартує 5 вересня. До стартових ігор команда Юрія Вірта підійде у дещо зміненому складі порівняно з тим, що був у другій лізі. Тренер відрахував чотирьох гравців, привівши на їхнє місце перевірених бійців.

Судячи з усього, на олівці у Вірта потенційні новачки були й раніше. Але усі чекали офіційного підвищення у класі. Як тільки «Верес» обіграв у перехідних іграх «Черкащину», одразу посипалися оголошення про укладення контрактів. І якщо колишні гравці краматорського «Авангарду» та «молодіжки» ФК «Львів» Роман Мірошник та Віталій Дахновський — для рівненських вболівальників люди нові, то інші два новачки зовсім не новачки як для вболівальників, так і для тренера.

Для форварда Михайла Сергійчука, який після травми в Латвії вже майже рік живе у Рівному, це буде п’ятий прихід у «Верес». Починав він тут ще 16-річним хлопцем у другій лізі, потім грав за рівнян у першій та вищій лігах. Міг зіграти не лише у нападі, але й на фланзі. Загалом за плечима у футболці «Вереса» в уродженця Сарненщини 71 матч. Нині Сергійчуку — 29 років, і він ще повний сил та натхнення.

Інший новобранець, від якого добре знає чого очікувати Юрій Вірт — 27-річний Геннадій Пасич. Він грав за «Верес» при Вірті у вищій лізі разом зі своїм братом-близнюком Євгеном. Останній зараз в «Олімпіку». Геннадій торік грав в УПЛ за «Карпати», але після переходу львівської команди у другу лігу відгукнувся на запрошення рівнян. За «Верес» Пасич, який може зіграти на обох флангах у захисті та півзахисті, провів 15 поєдинків, а тому вболівальникам добре знайомий.

Таким чином, нині в нашій команді одразу четверо гравців, які грали в команді Юрія Вірта в УПЛ. Крім Сергійчука та Пасича, це також воротар Богдан Когут та центральний півзахисник Валерій Кучеров. Очевидно, що тренер вирішив довіритись перевіреним бійцям.

А от із захисниками Олександром Дударенком, Дмитром Ховбошею і Русланом Зубкововим, а також півзахисником Антоном Євдокимовим «Верес» попрощався. Принаймні оголосив про це. Цікаво, що попри офіційне повідомлення про розірвання контракту, у вівторок Євдокимов зіграв за «Верес» контрольний матч у Луцьку проти «Волині», що завершився 0:0.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також