Вірт зізнався, чого так боявся

2342 0

Ми у соцмережах:

Вірт зізнався, чого так боявся

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт резюмував гру своїх підопічних у переможному поєдинку зі Львовом (1:0):

- В нас всі ігри - принципові. Тому добре, що взяли три очки. Сьогодні я прочитав фразу Жозе Моуріньо. Він сказав: "Ця гра не була занадто принциповою, але я боявся програти цю гру". Перефразовуючи, я боявся не виграти цю гру, бо інакше вболівальники б мене не зрозуміли.

Тому дякую всім футболістам за ставлення до справи, за самовіддачу, за футбол.

По грі - не все вдавалося на старті матчу. Суперник дуже добре перекривав вільні зони. Ми не мали вільного простору. В першому таймі ми не створили багато моментів. Була більш бойова гра.

Гол у другому таймі перевернув усю гру, додав нам впевненості. Після цього суперник нічого не створив біля наших воріт. А ми довели гру до логічного завершення.

Для нас це дуже важлива перемога. Навіть у плані набору очок. Ми дебютанти і кожен турнірний бал для нас важливий. Наше завдання на сезон - зберегти місце в еліті. І маленькими кроками ми рухаємося до цієї мети. 

Нападник рівненського Вереса та автор передгольової передачі в епізоді із забитим м'ячем Михайло Сергійчук  проаналізував переможну гру проти Львов:

- Ми заслужили на цю перемогу. Тому вітаю усіх вболівальників. Ми знаємо, що ця перемога дуже важлива саме для вболівальників. Тому радий, що подарували їм ці емоції.

Ми практично нічого не дозволили створити супернику. Можливо, не все вдавалося до перерви. Але загалом, вважаю, ми повністю переграли Львів.

Так, Львів перед грою змінив головного тренера, дещо змінив ігрову схему. Але ми грали у свій футбол. Перед нами стоять свої задачі, які нам потрібно вирішувати. Наше завдання - здобувати очки в кожній грі. Все просто.

Читайте також: Гол Кучерова приніс «Вересу» перемогу у матчі з ФК «Львів»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також