Вирвав з рук жінки на зупинці у Рівному телефон та втік

1900 0

Ми у соцмережах:

Вирвав з рук жінки на зупинці у Рівному телефон та втік

Із заявою про вчинений грабіж 30 вересня о 19:40 до поліції звернулася 58-річна рівнянка. Жінка повідомила, що коли перебувала по вулиці Соборній у Рівному, невідомий чоловік вирвав з її рук телефон та втік.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що рівнянка на зупинці громадського транспорту дістала з сумки власний засіб зв’язку, коли поряд проходили двоє молодиків. Один із них раптово вирвав телефон потерпілої з її рук та побіг у невідомому напрямку. Інший — 20-річний хлопець, залишився на місці, оскільки не чекав подібних дій від знайомого.

Працівники карного розшуку оперативно встановили місцезнаходження зловмисника, який у подальшому зізнався у скоєному. Ним виявився 19-річний житель селища Клевань Рівненського району.

Молодик раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за адміністративні правопорушення та за майнові злочини.

Слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом відкритого викрадення чужого майна. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

За скоєне парубкові загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також