Вишиванки для маленьких українців

675 0

Ми у соцмережах:

Вишиванки для маленьких українців

Діти завжди прагнуть виглядати як дорослі, і переймають їхні звички. Тому важливо з дитячого віку сформувати повагу до культури народу. З цієї причини дитячі вишиванки для дівчаток і хлопчиків мають великий попит. Раніше вважалося, що такий одяг захистить дитину від нечистих сил. У сучасному світі, у це мало хто вірить, проте популярність традиційного одягу тільки збільшується. В інтернет-магазині «Вже-Вже» ви можете ознайомитися з великою кількістю пропозицій, підібравши те, що потрібно.

Вибір вишиванки для дівчинки

Маленька українка – майбутня жінка, яка з ранніх літ хоче виглядати красиво. Незважаючи на всю різноманітність одягу, найбільш затребуваними є сукні. Для оформлення дитячого одягу, представленого в каталозі https://vzhe-vzhe.com/divchatam/vishivanki/, можуть пропонуватися різні орнаменти. Для дівчаток це буде:

  • Калина – символ українського народу та демонстрація краси;
  • Виноград – знак створення нової родини;
  • Маки – захист від усіх недоброзичливців;
  • Лілія – знак чистоти та ніжності;
  • Хміль – символ кохання;

Не рідко для оформлення дитячого одягу використовуються тваринні орнаменти.

Традиційні вишиванки для хлопчиків

Класичним варіантом для майбутніх чоловіків є сорочка. Як її оформлення можуть використовувати:

  • Дубові гілки – вказують на міцне здоров'я;
  • Квадрат – символ забезпеченості сім'ї;
  • Ромб з крапкою – родючість;
  • Хрест – захист від злих духів;
  • Сварга – стародавній символ, необхідний для охорони сім'ї;

Якщо говорити про кольори вишивки, основним буде червоний, але можна знайти різні моделі, в яких використовуються різнокольорові нитки.

Який орнамент вибрати?

У світі мало хто приділяє увагу значенню символів так, як це робили раніше. Багато знаків втратили свою значущість, інші залишилися формальністю. В інтернет-магазині «Вже-Вже» пропонується великий вибір одягу для дітей із класичними орнаментами. Але, приділяти увагу потрібно як зображенню, так і якості матеріалу.

Дитяча шкіра ніжна і при контакті з неякісними матеріалами на ній можуть з'являтися подразнення. Основними варіантами, що підходять для дітей, будуть вишиванки з бавовни та льону. Вони забезпечать комфортне носіння будь-якої пори року, і не втратять свого первісного вигляду протягом усього періоду використання. Бажаєте одягатися з дитиною в одному стилі? Розгляньте сімейний пропозиції та виберіть той варіант, який сподобається сім'ї.

Купівля вишиванки

В інтернет-магазині «Вже-Вже» пропонується вибір найкращих вишиванок для дорослих та дітей. Різноманітність орнаментів та моделей дозволить кожному вибрати відповідний варіант. У разі виникнення будь-яких питань звертайтеся до менеджера, і він допоможе вам визначитися з вибором. Традиційний одяг ніколи не вийде з моди, і завжди виглядатиме доречно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також