Високоточний та безпечний метод лікування жіночої хвороби

1570 0

Ми у соцмережах:

Високоточний та безпечний метод лікування жіночої хвороби

Ерозія шийки матки — це поширене гінекологічне захворювання, яке зустрічається в п'яти з десяти жінок. Це доброякісна патологія — дисплазія слизової оболонки, яку найчастіше через відсутність явних проявів виявляють випадково — як правило, під час планового огляду в гінеколога. Тому регулярне відвідування лікаря, як мінімум раз на рік, дозволить провести ранню діагностику і своєчасно розпочати лікування шийки матки.

Незважаючи на те, що в більшості випадків ерозія шийки матки перебігає непомітно для жінки, іноді вона може виявлятися такими симптомами:

  • рясні виділення слизу, зміна їхнього звичайного кольору, густоти і запаху;
  • кров'янисті виділення, іноді пов'язані зі статевим актом, іноді виникають з інших причин;
  • неприємні відчуття, болі під час статевого акту.

Чому не можна відкладати візит до лікаря?

Багато жінок, навіть виявивши у себе підозрілі симптоми, пов'язані з ерозією, не надають цьому значення і відкладають візит до гінеколога з дня на день, з місяця на місяць, іноді сподіваючись, що все саме минеться. Але патологічний процес тим часом розвивається. Кисле середовище чинить подразнюючу дію на ушкоджену слизову шийки матки. Що може чекати жінку, яка через брак часу, неувагу до свого здоров'я або просто небажання іти до лікаря вирішила відкласти лікування ерозії шийки матки на потім? Зрозуміло, нічого доброго. По-перше, лікування запущеної форми ерозії шийки матки потребує значних зусиль, часу і засобів, ніж при ранній діагностиці і своєчасно розпочатій терапії. А по-друге, зволікання збільшує ризик виникнення онкологічних ускладнень хвороби.

Як відбувається лікування захворювання?

Попередньо жінка повинна пройти повноцінне гінекологічне обстеження, до якого, крім стандартного піхвового огляду і мазків, входить процедура кольпоскопії. При цьому за допомогою спеціального обладнання оглядають шийку матки, а також беруть невеликий шматочок тканини ерозії на гістологічне дослідження. Воно дозволяє виявити, чи не почалося переродження в злоякісну пухлину. Лікування класичної ерозії шийки матки полягає у звільненні слизової від патологічних нашарувань. Є багато способів та методик, і кожен лікар обирає свою відповідно до стану пацієнта. Методи, які використовує Медичний центр "Оксфорд медікал Рівне", сучасні, ефективні й менш небезпечний. Найбільшою популярністю користується спосіб лікування ерозії, що грунтується на використанні апарата "Сургітрон" і високочастотної радіохвильової хірургії. За допомогою радіохвиль високої частоти проводять розріз і коагуляцію (припікання) ураженої слизової тканини шийки матки. Її можна застосовувати жінкам, які ще не народжували, котрі планують вагітність, оскільки вона не позначається надалі на перебігу пологів. Крім лікування ерозії шийки матки, у Медичному центрі "Оксфорд медікал Рівне" в повному обсязі надають наступні послуги:

  • виявлення причин, що викликають захворювання, і їхнє усунення;
  • лікування дисплазії шийки матки;
  • лікування інфекційних захворювань;
  • діагностика та супровід вагітності.

Зателефонувавши до Медичного центру "Оксфорд медікал Рівне", ви можете записатися на прийом до лікаря-гінеколога у зручний для вас час. Вам буде призначено найбільш дієвий та безпечний метод лікування, оснований на результатах огляду та аналізів. Не зволікайте, бережіть своє здоров'я! Запис на прийом до лікаря:

м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

  • Урологія
  • Гінекологія
  • Проктологія
  • Дерматологія
  • Неврологія
  • Терапія
  • Лабораторні аналізи
  • УЗД експертного класу
  • Денний стаціонар, хірургія
(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я

tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також